Golfin aloittaminen

Meillä Kotojärvellä golfin aloitus on helppoa! Alkuun et tarvitse muuta kuin avoimen mielen, mukavat vaatteet ja tukevat kengät.

Golfia voit kokeilla ensin vaikka itseksesi vuokraamalla mailan ja ostamalla rangepoletin. Tällöin pääset harjoitusalueella kokeilemaan pallon lyömistä. Kun taidot ovat karttuneet sen verran että uskallat mennä kentälle, on vaihtoehtona Rantakenttä. Rantakentälle pääsee pelaamaan myös aloittelijat – ja välineiden vuokraus onnistuu toimistosta!


Muutaman kokeilukerran jälkeen golfkärpänen on purrut sinua. Tässä vaiheessa on aika siirtyä tositoimiin. Meillä järjestetään kauden aikana useita alkeiskursseja ja tämän lisäksi voit halutessasi ottaa golfopettajalta yksityistunteja.

Alkeiskurssin jälkeen taitosi ovat karttuneet ja suoritat green cardin joka on ”golfin ajokortti”, eli todiste siitä, että sinulla on riittävät taidot pelata golfkentällä.

Tämän jälkeen ajankohtaiseksi tulevat jäsenyys golfseurassa ja pelioikeuden tai osakkeen ostaminen. Sekä pelioikeudet, että osakkeet ovat Kotojärvelle edullisia, joten kynnys pelaamisen aloittamiseen ei ole korkea!

Tule kokeilemaan golfia, Kotojärvelle kaikki ovat tervetulleita!

Kysy lisää! toimisto@kotojarvigolf.fi