Kotojärvi Golf

Kotojärvi Golf on vuonna 1997 perustettu golfkeskus keskisellä Uudellamaalla. Kenttä sijaitsee Pornaisten Laukkoskella Kotojärven rannassa n. 40 km päässä Helsingistä.

Golfkeskus on rakennettu vanhaan kartanomiljööseen keskelle upeaa luonnonmaisemaa. Kotojärvi Golfissa on kaksi kenttää, 18 reikäinen Puistokenttä, sekä 9 reikäinen Rantakenttä. Puistokentän on suunnitellut Matti Louhio. Osa väylistä rajoittuu aivan Kotojärven rantaan, osan myötäillessä metsä- ja peltoalueita. Rantakenttä koostuu kolmesta par 4 väylästä ja kuudesta par 3 väylästä. Upea Kotojärven rannassa kulkeva kenttä on loistava paikka kehittää pelitaitoja tai ottaa ensiaskeleita golfharrastukseen. Rantakenttä on avoin kaikille, eli kentälle ei ole tasoitusvaatimusta.


Kotojärvi Golfissa on myös monipuoliset harjoitusmahdollisuudet. Kesällä käytössä on range, jossa osa lyöntipaikoista on katettu, sekä chippi- ja puttiviheriöt. Talvella Kotojärvellä pääsee harjoittelemaan sekä sisälyöntipaikoilla, että golfsimulaattorissa.

Etsitkö näitä?