Uutiset

Uusi kenttäennätys 

Syksyn Viikkokisan finaalissa lyötiin Puistokentällä kova uusi kenttäennätys   64 lyöntiä. Tekijänä Teemu Villberg (NG, hcp 3,2, slope 2). Vaikka Teemu onkin Nevas Golfin jäsen, on Kotojärven kenttä hänelle hyvin tuttu, sillä hänen lapsuuskotinsa on vain avauslyönnin päässä kentästä ja vuosien varrella hän on tahkonnut Puistokenttää satoja ja satoja kierroksia.

- Teemu, klassinen urheilukysymys: miltä nyt tuntuu? 

”Ensinnäkin vuosien luotto Niken putteriin tuo tulosta – putti kulkee kuin Tiger Woodsilla. Toiseksi suuri kiitos pelikaverilleni Aleksi Liljemarkille, joka kriittisillä hetkillä sai minut pitämään ajatukseni kasassa, juteltiin aivan muista asioista kuin golfista.”

- Missä vaiheessa alkoi tuntua siltä, että uusi kenttäennätys on mahdollinen?

”Reiällä 14 (par 4): tein siihen Eaglen (= 2 alle parin) ja olin siinä vaiheessa 6 alle. Silloin alkoi tuntua, että nyt tulee erityisen hyvä kierros.”

- Voiko tästä vielä parantaa, vai oliko tämä täydellinen kierros?

”Löin tänään vain 13 griiniosumaa, joten siihen nähden tuli hyvä tulos. Putteja oli 25 ja siihen olen tyytyväinen. Reiällä 5 tein bogeyn ja muutamalla potentiaalisella birdieväylällä tein parin. 60 lyöntiä on hyvinkin mahdollista.”

Syksyn aikana on jäljellä on vielä kaksi lyöntipelikisaa, joissa voi yrittää parantaa kenttäennätystä – tervetuloa Teemu ja muut ennätysjahtiin. 

Naisten kenttäennätys on 68 lyöntiä.

 

-mk-h

 

(Oy Kotojärvi Golf Ab 24.9.2019 9:00:00)
«« Edelliselle sivulle

Etsitkö näitä?