Hyvä tietää

KOTOJÄRVI GOLFIN YLEISSÄÄNNÖT

Golfetiketti ja pukeutuminen
Kentällämme pätevät yleiset golfetiketin käyttäytymissäännöt. Kentällämme noudatetaan golfetiketin mukaista ja asiallista pukeutumista.

Tasoitusvaatimukset
Ryhmätasoitus max 120. Varaamme oikeuden olla päästämättä kahta 54 tasoituksella pelaavaa samaan ryhmään ruuhka-aikoina.

Varaukset
Lähtöajat voi varata caddiemasterilta tai internetistä. Osakkaat saavat varata peliaikoja 30 päivää, pelioikeutetut 14 päivää ja jäsenet ilman pelioikeutta 7 päivää eteenpäin. Vieraspelaajat saavat varata peliaikoja 3 päivää eteenpäin. Rantakentälle ei ole ajanvarausta.

Ilmoittautuminen
Pelaajien tulee ilmoittautua caddiemasterille hyvissä ajoin, kuitenkin vähintään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Tarvittaessa lähtöaika tulee perua viimeistään 2 tuntia ennen tiiaikaa. Mikäli käyttämätöntä aikaa ei peruta ajoissa, lähetämme varaajalle NoShow-laskun joka vastaa päivän GreenFee-maksua.

Golfliiton jäsen- ja tasoituskortti
Jokaisen Puistokentälle menevän pelaajan tulee esittää voimassa oleva tasoituskortti ilmoittautuessaan caddiemasterille.

Varusteet
Jokaisella pelaajalla tulee olla omat varusteet. Golfbägi, mailat, griinihaarukka, merkkausnasta ja pallot. Varusteita voi ostaa ja/tai vuokrata caddiemasterilta.

Rantakenttä
Rantakentälle pääsevät kaikki golfista kiinnostuneet, sinne ei vaadita green cardia tai tasoitusta. Myös Rantakentällä noudatetaan golfetikettiä ja sen mukaisia käyttäytymis- ja pukeutumissääntöjä. Rantakentällä pelaavien tulee kuitata itsensä kentälle caddiemasterille ennen kierrosta.

Kentällä huomioitavaa
Toivomme jokaisen pelaajan muistavan seuraavat yleiset toimintatavat:
- harjoitussvingit tehdään lyöntipaikan ulkopuolella
- irtilyödyt turpeet asetetaan paikoilleen koko kenttäalueella (tiiauspaikoilla käytetään hiekka-siemenseosta)
- pallon alastulojäljet korjataan griineillä
- pelataan reippaasti ja viivyttelemättä
- annetaan kanssapelaajille pelirauha
- kännykät pidetään äänettöminä

Valvonta
Molemmilla kentillämme ja harjoitusalueilla suoritetaan valvontaa. Valvoja puuttuu huomaamiinsa epäkohtiin, nopeuttaa tarvittaessa peliryhmiä ja toimii pyydettäessä neuvonantajana. Valvojalla on oikeus poistaa kentältä pelaajat, jotka eivät ole lunastaneet GreenFeetä, tai toimivat vastoin golfin sääntöjä tai rikkovat räikeästi etikettiä.

Paikallissäännöt
Kentällämme voimassaolevat pysyvät ja tilapäiset paikallissäännöt ovat nähtävillä ilmoitustaululla ja ensimmäisellä tiiauspaikalla. Paikallissäännöt on mahdollista saada caddiemasterilta mukaan kierrokselle.

Pelimerkit
Pelimerkit käyvät maksuvälineenä pelistä. Yhdellä pelimerkillä saa pelata koko päivän sekä Puisto- että Rantakentällä. Myös Rantakentällä pelaaminen maksaa yhden pelimerkin.
Yritystapahtumia ei voi maksaa pelimerkeillä.
Kilpailuissa (avoimet ja seuran kilpailut) pelioikeuden pelimerkkeinä lunastaneet maksavat kilpailumaksuna ko. kilpailulle ilmoitetun kilpailumaksun, sekä yhden pelimerkin. Vieraspelaajille pelimerkit eivät käy maksuvälineenä kilpailuissa.

Liikuntasetelit
Kotojärvellä käyvät Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenredin virikesetelit, sekä Tyky-kuntosetelit. Liikuntaseteleillä voit maksaa green feen tai rangen.


Range ja harjoitusalueet
Keskikesällä rangella lyödään ruoholta. Seuraa tiedotteita rangella.
Range toimii poleteilla (2€ / 32 palloa) tai ladattavalla rangenapilla. Rangella vikapäivystys toimiston ollessa avoinna. Muina aikoina rangen käyttö omalla vastuulla.
Chippiviheriöillä ja bunkkerissa harjoitellaan omilla palloilla.
Pallokorit on palautettava rangeautomaatin viereen harjoittelun jälkeen.
Rangelta pallojen kerääminen on kielletty.


Terveisin,

Kotojärvi Golfin väki