Helpoiten varaat

PELIAJAN VERKOSTA

Pelioikeudella pelaavat ilmoittautuvat helpoimmin sähköisesti NexGolfin kautta.

Alla vielä muistutuksena NexGolfin kirjautumisohjeet.

 

Kirjautumisohjeet NexGolfiin

Kotojärven Kartanogolfin (KjKg) jäsenten sekä pelioikeutettujen kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa: kjkg.nexgolf.fi

Jäsennumero on sama kuin jäsen-/asiakasnumero. Oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Pelaaja on syntynyt 07.10.1972. Matin oletussalasana on ’MaPe07’. Huom! kirjainten koko on merkitsevä. Mikäli et muista jäsen/asiakasnumeroasi, ota yhteyttä: caddiemaster@kotojarvigolf.fi

 

NexGolf mobiilisovellus

Pelioikeuden haltijat voivat ilmoittaa omatoimisesti itsensä kierrokselle maksuttomalla NexGolf-mobiilisovelluksella. Voit käydä lataamassa NexGolf -sovelluksen sovelluskaupasta puhelimeesi (Google Play tai App Store). Huom! pelikierrokselle ilmoittautuminen onnistuu vain jos olet sallinut sovellukselle sijaintipalveluiden käytön, kun käytät sovellusta. Ilmoittautuminen on mahdollista aikaisintaan 60 minuuttia ennen varattua lähtöaikaa. Huomioithan, että ilmoittautuminen onnistuu Basic -versiolla NexGolf sovelluksesta, et tarvitse maksullista Premium-versiota.

 

Teetime.fi - palvelun kuvaus

Teetime.fi-palvelu on tarkoitettu NexGolf-kenttien vierasvarausten tekemiseen sekä kysynnän ja tarjonnan, so. pelaajan ja golfkeskuksen, yhdistämiseen mm. erilaisten pelaajalle kohdistettujen mainosten, tarjousten ja etujen avulla. Etuja on mm. "Varaajan etu", jonka saat tekemällä varauksen Teetime.fi -palvelun kautta, "Äkkilähdöt" sekä "Ennakkomaksajan Etuhinta". Keskeinen seikka Teetime.fi -palvelussa on "Suosikki" -käsite, josta myöhemmin lisää.

Palveluun kirjaudutaan oman kentän NexGolf-tunnuksilla tai omalla sähköpostiosoitteella(vaatii erillisen rekisteröitymisen, muiden kuin NexGolf-kenttien pelaajat).

Äkkilähdöt, Ennakkomaksajan Etuhinta sekä Päivän hinta -varaustyypin varaukset maksetaan palvelussa

 

NexPay-luottokorttimaksulla.

Mikäli kenttä tarjoaa, on mahdollista myös Muu maksutapa, jota käyttäen pelaamisen edellyttämät maksut suoritetaan kentällä caddiemasterin tiskillä.

Varaajan tiedot välitetään kentälle mahdollisten no-show -tapausten varalta. Vain varaaja voi perua varaamansa ajat ja varaajan on aina itse osallistuttava varaamaansa lähtöön. Mahdollisissa poikkeustapauksissa tulee ottaa yhteyttä kentän caddiemasteriin.

Kukin kenttä määrittelee Yleisten varausehtojen lisäksi omat varaus- ja peruutusehtonsa palveluun.

Äkkilähdöt ja Ennakkomaksajan Etuhinta maksetaan heti varattaessa, eivätkä ne ole peruttavissa. Päivän hinnassa on kentän asettama perumismarginaali, jonka päätyttyä, kuitenkin viimeistään 1 tunti ennen lähtöaikaa, veloitetaan maksut pelaajan luottokortilta.

Palvelun kautta voidaan varata aikoja tunnistetuille pelaajille. Kannattaa siis jo etukäteen selvittää kanssapelaajan kotiseura ja jäsennumero varaustapahtuman helpottamiseksi.

Suosikkivalinnat

Sinun kannattaa ilman muuta valita ne kentät, jotka sinua kiinnostavat, Suosikiksi. Tämän valinnan teet kenttälistauksessa painamalla tähti-ikonia. Tällöin saat sähköpostiisi ja/tai Teetime.fi -mobiilisovellukseesi heti viestinä tietoa tuoreista Äkkilähdöistä, tarjouksista, tiedotteista, tmv., josta kenttä haluaa tiedottaa niitä pelaajia, jotka kiinnostuneet ko. kentästä.

Käyttöehdot ja yleiset varausehdot

Olet hyväksynyt ensimmäisen kirjautumisesi yhteydessä nämä käyttöehdot. Yleiset varausehdot aukeaa tästä.

Palvelun tuottaja

Palvelun tuottaa NexGolf Oy.